CANCEL·LAT! Sons d’una terra viva

⚠️ Atenció totxs! Des d’ahir a la nit estem sent víctimes d’un assetjament policial sense precedents amb el muntatge d’un dispositiu policial 24/7 als voltants de Can Masdeu. Un dispositiu, pagat amb recursos públics , que té per objectiu boicotejar i impedir el desenvolupament de la jornada d’aquest dissabte 25 de maig . Això suposa un atac insòlit a l’autogestió, la cultura popular i l’articulació d’alternatives que durant més de 20 anys porten duent-se a terme a la Vall, convertint-la en un espai ple de vida, que acull multitud d’ iniciatives polítiques, educatives, comunitàries, culturals i ecològiques amb totes les complexitats que això suposa.

Aquest dispositiu deriva de la instrumentalització per part d’algunes persones concretes de denúncies i mitjans repressius legals i policials com a forma d’atac i erosió a un projecte social autogestionat, en un nou capítol del que ve essent una realitat durant els darrers anys en diferents col·lectius socials de la ciutat. Aquestes pràctiques tenen implicacions serioses sobre les infraestructures populars d’una ciutat cada cop més gentrificada i posen en risc a multitud de companyxs que lluiten per crear alternatives comunitàries en un sistema que reprimeix l’autogestió i que ens vol allunyades i desvinculades. Davant d’això, sempre ens trobaran defensant allò comú i comunitari i enfortint el suport mutu.

Davant d’aquesta situació, ens veiem obligades a suspendre l’esdeveniment ;
amb la intenció d’assegurar la seguretat de totes les persones que venien a participar de la jornada política i a gaudir de la cultura popular amb l’ànim de donar suport a l’ecosistema de projectes que conformen la Vall de Can Masdeu, així com totes les persones i col·lectius que, de forma altruista, venien a brindar-nos el seu suport (artistes, talleristes, voluntàries, suport tècnic).

Clarament, això no ha estat una decisió fàcil; estem molt afectades , però amb la ferma determinació de mantenir-nos cohesionades i fortes davant d’aquest atac. Cuidant-nos mútuament, intentant millorar-nos cada dia des d’una prespectiva crítica i constructiva i aprofitant aquesta situació per reforçar els nostres vincles i les nostres xarxes de suport , per continuar desenvolupant i enriquint el projecte al qual entreguem tot el nostre esforç, estima i amor.

Us estimem, mil gràcies per tot el suport . 💚

Seguim

es_ESES