Quelili Infotour – Viernes 2 Juni

2 de junio de 2023    
19:00 – 21:00

 

Des del col·lectiu Quelili volem lluitar per la justícia climàtica i els processos de descolonització.
Per això volem aconseguir un veler amb què navegar de forma autònoma i oferir-lo com a eina a diferents grups i col·lectius d’Abya Yala* i Europa, perquè es puguin visitar mútuament i reforçar els llaços de solidaritat intercontinental.

Durant la primavera del 2023 estem realitzant una gira per diferents territoris europeus. Volem teixir xarxes amb altres col·lectius i activistes locals. Durant la gira també estem presentant el nostre projecte, amb la intenció d’aconseguir més suport (en les diferents formes), i també donem a conèixer diferents processos de lluita en altres parts del món. També esperem poder tenir interessants debats i discussions amb la gent local sobre aquests temes i la solidaritat intercontinental.

Volem que tothom se senti convidat. L’esdeveniment tindrà lloc a el centre social de la Vall de Can Masdeu, Camí Sant Llàtzer 12 <L3>, el divendres 2 de juny a les 19h.

Hi haurà tapes i la projecció del documental “Llamas del despojo” sobre la lluita contra la silvicultura industrial a Walmapu.

es_ESES